TOP 8 filme horror bazate pe evenimente reale pe care trebuie să le urmăriți neapărat - Revista FPM - Fashion Premium Magazine (2024)

Știm că și voi v-ați săturat de toate filmele horror nereușite, plictisitoare și cu efecte speciale care pot fi îmbunătățite. Noi venim în întâmpinarea voastră și vă recomandăm cele mai în vogă filme de groază pe care trebuie să le urmăriți neapărat.

TOP 8 filme horror bazate pe evenimente reale pe care trebuie să le urmăriți neapărat - Revista FPM - Fashion Premium Magazine (1)

Sunteți pregătiți să vizionați cele mai bune pelicule horror care să vă țină cu sufletul la gură pe toată durata difuzării? Atunci stingeți toate luminile din casă, pregătiți-vă popcornul, așezați-vă cât mai confortabil și întrați în tărâmul filmelor horror.

Shadow People

Rareori întâlnim filme horror care ne fac să ne simțim ciudat, iritați sau chiar paranoici după ce le-am urmărit, însă această peliculă reușește să trezească pe tot parcursul vizionării o frică profundă ce se prelungește și după încetarea filmului. „Shadow People”, scris și regizat de Matthew Arnold, ne vine în întâmpinare cu o poveste terifiantă. Gazda unui talk-show de radio dezvăluie o conspirație despre întâlnirile cu ființele misterioase cunoscute sub numele de „Shadow People” și rolul lor în decesele inexplicabile ale câtorva sute de victime din anii ’80, însă pentru mai multe detalii captivante rămâne să vizionați întregul film.

Open Water

Bazat pe întâmplări reale, „Open Water” urmărește povestea unui tânăr cuplu aflat în vacanță pe o insulă. Chiar înainte de plecarea celor doi spre aeroport aflăm că au o relație tensionată datorită muncii excesive. În dimineața următoare, aceștia, scafandri de adâncime autorizați, se îmbarcă pe un vas local de scufundări pentru un tur subacvatic al recifului. Vasul este mult prea aglomerat cu alți turiști, iar din cauza unor neînțelegeri inofensive, cuplul este lăsat din greșeală în urmă.

După aproximativ 40 de minute de stat sub apă, ce urmează este povestea calvarului lor. Înfrigurați, singuri și la kilometri întregi depărtare de țărm, cei doi sunt lăsați în voia valurilor, în ape pline de rechini. După două zile de la tragedie, când compania de scufundări și-a dat seama de greșeala înfăptuită, s-a organizat o căutare, dar cuplul nu a fost găsit. În timp ce subliniază felul în care, deseori, luăm de bune relațiile și viețile noastre confortabile, „Open Water” este aici pentru a ne aminti de fragilitatea și vulnerabilitatea omului modern în relația sa cu puterile colosale și nediscriminatorii ale naturii.

The Rite

Inspirat și el din fapte reale, „The Rite”, regizat de Mikael Håfström și scris de Michael Petroni, este un film terifiant în care diavolul reușește să își găsească acoliți chiar și în cel mai sfânt colț din lume. Este vorba despre un student la teologie care este trimis la Vatican pentru a studia exorcismul, deși este fascinat de toate aspectele credinței, tânărul își folosește scepticismul ca pe-o armură și nu ezită să le spună superiorilor săi că răspunsurile pot fi găsite în tratamente psihiatrice, nu în forțe demonice și exorcizări. Studentul începe să-și pună la îndoială părerile încă din ziua în care îl întâlnește pe părintele Lucas, un preot legendar pentru sutele de exorcizări pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Ajuns față-n față cu un caz de posedare, atât de puternic încât și părintele Lucas pare să fie depășit, studentul începe să vadă că dincolo de explicabil există fenomene pe care nimeni nu poate să le controleze sau să le înțeleagă. Răul i se dezvăluie tânărului în cea mai pură formă cu o violență de nedescris, aducându-l în punctul în care doar un singur lucru îl mai poate salva.

The Amityville Horror

The Amityville Horror, regizat de Andrew Douglas, rămâne una dintre cele mai controversate povești despre case bântuite, deoarece toate peripețiile sunt bazate pe întâmplări reale. Filmul a fost inspirat de câteva evenimente paranormale care au terorizat o familie.

Pe data de 14 noiembrie 1974, polițiștii au primit un telefon înspăimântător care i-a condus la reședința familiei DeFeo, unde au descoperit o priveliște de groază: șase cadavre. Întreaga familie DeFeo a fost ucisă, în somn, cu o armă de calibrul 65. Ronald DeFeo a recunoscut că și-a ucis sistematic părinții, cei doi frați și cele două surori, susținând că vocile i-au spus să comită crimele terifiante. Un an mai târziu, un cuplu s-a mutat, împreună cu cei trei copii, în aceeași casă. Însă, din păcate, casa lor de vis s-a transformat într-un adevărat coșmar. Familia Lutz nu a rezistat decât 28 de zile în casa blestemată, înainte să fie alungată de o forță demonică ce i-a atacat.

The Conjuring

Un cuplu de specialiști în paranormal, Ed și Lorraine Warren, este contactat de către o familie din Harrisville, terorizată de prezența unor spirite demonice la ferma lor. Forțați să confrunte puternicul demon, cei doi au de-a face cu cel mai înfricoșător caz din toată cariera lor. Bazat pe o poveste adevărată, „The Conjuring”, în regia lui James Wan, reușește să te atragă din primele momente, regizorul menținând o tensiune constantă pe aproape tot parcursul filmului, pentru ca pe final să o accelereze. „Este un film reușit, mult peste așteptările mele, acesta este horror-ul adevărat. Nu e nevoie de sânge pentru a face jumătate de sală să urle.”, a declarat un critic de film.

The Exorcism of Emily Rose

Acest film, regizat de Scott Derrickson, se bazează pe povestea reală a lui Anneliese Michel și prezintă un autoproclamat antagonist care acționează în calitate de avocat al apărării, reprezentând preotul parohiei care este acuzat de ucidere din neglijență după ce a întreprins un ritual de exorcism. Acțiunea filmului se desfășoară, într-o mare măsură, în sala de judecată și descrie momentele premergătoare și exorcizarea, prin intermediul flashback-urilor. Sună interesant, nu?

The Mist

Vă spunem pe scurt, dar să nu uitați, pelicula aceasta are un final nemaipomenit! Orășelul Bridgton este învăluit într-un strat de ceață care ascunde monștri supranaturali. Învăluiți în ceața misterioasă, localnicii disperați și îngroziți devin victime ale atacurilor acestor creaturi înfricoșătoare. Cu cea mai mare încredere, confirmăm că finalul acestui film îl scoate în evidență între numeroasele titluri horror și vă recomandăm să urmăriți pelicula în adaptarea și regia lui Frank Darabont, după romanul omonim scris de Stephen King.

A Nightmare of Elm Street

Acest film mi-a făcut nopțile albe când eram mic și, fără exagerări, m-a făcut să visez urât în fiecare seară. Cu timpul, am început să înțeleg personajul, am realizat puterea sa și chiar am înțeles-o. Când eram mic aveam și eu un personaj favorit, dar nu din Disney sau din alte desene animate, ci un personaj horror. În pelicula „A Nightmare of Elm Street” (1984), slasher american scris și regizat de Wes Craven, este vorba despre criminalul situat în orașul ficțional Springwood, acțiunea învârtindu-se în jurul câtorva adolescenți care sunt terorizați în coșmarurile lor de fantoma unui criminal în serie.

Citește în continuare6 filme biografice pe care merită să le vezi.

TOP 8 filme horror bazate pe evenimente reale pe care trebuie să le urmăriți neapărat - Revista FPM - Fashion Premium Magazine (2024)
Top Articles
The Best Nokedli Recipe (Hungarian Dumplings)
Creamy Keto Pumpkin Soup - Easy 15 Minute Recipe!
AMC Theatre - Rent A Private Theatre (Up to 20 Guests) From $99+ (Select Theaters)
Fort Morgan Hometown Takeover Map
Craigslist Monterrey Ca
Gomoviesmalayalam
12 Rue Gotlib 21St Arrondissem*nt
COLA Takes Effect With Sept. 30 Benefit Payment
Ross Dress For Less Hiring Near Me
Santa Clara College Confidential
Is Sportsurge Safe and Legal in 2024? Any Alternatives?
Bellinghamcraigslist
Kent And Pelczar Obituaries
Swimgs Yung Wong Travels Sophie Koch Hits 3 Tabs Winnie The Pooh Halloween Bob The Builder Christmas Springs Cow Dog Pig Hollywood Studios Beach House Flying Fun Hot Air Balloons, Riding Lessons And Bikes Pack Both Up Away The Alpha Baa Baa Twinkle
Hardly Antonyms
Pollen Count Los Altos
Ladyva Is She Married
Maplestar Kemono
Unlv Mid Semester Classes
Truth Of God Schedule 2023
Stardew Expanded Wiki
Mc Donald's Bruck - Fast-Food-Restaurant
Kirk Franklin Mother Debra Jones Age
Receptionist Position Near Me
Free T33N Leaks
Fuse Box Diagram Honda Accord (2013-2017)
WPoS's Content - Page 34
Craig Woolard Net Worth
La Qua Brothers Funeral Home
Mrstryst
Goodwill Thrift Store & Donation Center Marietta Photos
Mississippi State baseball vs Virginia score, highlights: Bulldogs crumble in the ninth, season ends in NCAA regional
Hotels Near New Life Plastic Surgery
The Complete Guide To The Infamous "imskirby Incident"
Hannibal Mo Craigslist Pets
SF bay area cars & trucks "chevrolet 50" - craigslist
When His Eyes Opened Chapter 2048
2008 DODGE RAM diesel for sale - Gladstone, OR - craigslist
What Does Code 898 Mean On Irs Transcript
Orion Nebula: Facts about Earth’s nearest stellar nursery
F9 2385
Miami Vice turns 40: A look back at the iconic series
814-747-6702
Searsport Maine Tide Chart
Lyons Hr Prism Login
Dancing Bear - House Party! ID ? Brunette in hardcore action
Ouhsc Qualtrics
Craigslist Anc Ak
Strawberry Lake Nd Cabins For Sale
Home | General Store and Gas Station | Cressman's General Store | California
What Responsibilities Are Listed In Duties 2 3 And 4
Equinox Great Neck Class Schedule
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated:

Views: 6061

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.