Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (2024)

Ți-e poftă de ceva dulce? Nu-i nimic dacă n-ai chef să stai în bucătărie să faci prăjituri! Îți dăm noi o listă de cofetării cu livrare la domiciliu din București.

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (1)

Da, știu, toată lumea își face griji că după atâta stat acasă, numărul kilogramelor indicat de cântar va crește. Dar serios acum… chiar nu e momentul să ții dietă! Și așa am fost nevoiți să renunțăm la o mulțime de lucruri care ne aduceau bucurie, nu e cazul să renunți și la aceste mici plăceri dulci. În plus, o prăjitură din când în când, nu strică! Iar dacă cumva mai ai și vreun sărbătorit în familie, atunci chiar ai scuza perfectă!

Cofetării din București care livrează la domiciliu

Noi am făcut pentru tine o listă de cofetării care oferă livrare acasă. Găsești tot felul de delicii dulci, la doar un click sau un telefon distanță – de la torturi bune, la prăjituri de casă sau chiar și înghețată. Și chiar dacă în București sunt multe cafenele sau restaurante la care găsești deserturi foarte gustoase, de data aceasta ne-am oprit la acele cofetării clasice, care oferă varianta de livrare sau take away în perioada stării de urgență.

Mara Mura

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (2)

Mara Mura este o cofetărie micuță din zona Ateneului Român, de pe Strada Benjamin Franklin nr. 5 (Sectorul 1), care arată ca în povești! Ca o… prăjitură în nuanțe pastelate! Are doar câteva mese la interior și o terasă drăguță, ambele mereu pline de oameni (într-o zi normală, nu ca cele de acum). Asta pentru că și-a câștigat renumele de cofetărie fină, una din cele mai bune din București. Îți va fi greu să te hotărăști ce să alegi din meniu, pentru că absolut totul arată delicios și au multe prăjituri speciale! Cheesecake, prăjituri cu ciocolată, o Pavlova bună de tot, choux-uri, tarte dar și multe torturi după care îți lasă gura apă!

În această perioadă poți comanda prăjituri online de la Mara Mura și îți vor fi livrate acasă. Comenzile se preiau zilnic între 10:00 și 18:00 (cele trimise pâmă în ora 15:00, se livrează în aceeași zi, restul, în ziua următoare), la 0728 253 923 și 0739 849 998. Vezi ce au în meniu.

Chocolat

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (3)

La doar câțiva pași de Mara Mura, pe strada Episcopiei 6, se află o altă cofetărie foarte rafinată din București. Chocolat a fost deschisă de un maestru cofetar belgian și este un loc elegant, cu o ofertă pe măsură. În mod normal, aici poți servi inclusiv brunch-ul (au supe, salate, paste, carne etc), însă deserturile sunt cele care au adus notorietate localului. La ei vei găsi printre cele mai bune Macarons, dar și niște eclere savuroase (cât de bine sună Infinit Vanille Bourbon, Chocolat Grand Cru, Pistache, sau Caramel Beurre Salé!). În plus, poți comada și torturi care arată ca o operă de artă, prăjituri, ciocolată și biscuiți sau cozonaci.

Chocolat Ateneu este deschis zilnic între 10:00 și 21:00 pentru serviciul take-away. Dacă vrei să ți le aducă acasă, aruncă un ochi pe meniu și plează comanda online pewww.chocolat.com.rosau la 0744 507 506. Ai disponibil serviciul de livrare rapidă (în 2 ore), livrare programată, sau click and collect (cu ridicare din locația Chocolat Ateneu).

Bistro Raw Vegan

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (4)

Dacă urmezi o dietă vegetariană, vegană sau raw vegană, atunci la Bistro Raw Vegan vei găsi deserturi exact pe gustul tău! De fapt, la cât de gustoase sunt, cu siguranță sunt pe placul oricui, indiferent de dieta pe care o urmează. Mai mult, în meniu sunt incluse și sortimente fără gluten. Tiramisu, Amandină, torturi de ciocolată în diverse variante, cheesecake, torturi cu fructe… sunt o mulțime de variante din care să alegi. Sau chiar un mix între ele! În plus, realizează și torturi pe comandă. Iar dacă tot intri pentru desert, să știi că au și multe alte preparate sănătoase, așa încât să ai asigurată o masă completă – aruncă un ochi pe meniu. Livrează în tot Bucureștiul și în împrejurimi – pentru detalii sună la 0726 605 501. Îi găsești și pe platformele UberEats, Takeaway și Foodpanda. Dacă preferi, au și varianta take-away, tot pe bază de comandă, de la locația din Str. Transilvaniei nr.11 (în apropiere de Parcul Cișmigiu.)

Gioelia Cremeria Italiana

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (5)

Cu siguranță o cunoști sub numele de Emilia Cremeria, însă după ce a trecut printr-un proces de rebranding, a devenit Gioelia Cremeria Italiana. Este printre primele locuri la care ne gândim atunci când avem poftă de o înghețată bună, artizanală – cremoasă și cu un gust captivant, înghețata este preparată manual în fiecare zi, printr-o metodă de amestecare lentă, care o face unică! Dar să știi că la ei găsești și torturi, dulciuri, dar și nenumărate alte delicii – brioșe, cannoli, clătite etc. Sfatul nostru – încearcă Minuetti sau Bicchierini(deserturi servite în ceașcă sau pahar). Deși în București erau deschise mai multe locații, în perioada aceasta produsele lor sunt disponibile doar pentru livrări. Descoperă oferta completă din meniul pentru livrări și dă comandă la 0727 126 996.

Atelierul de Tarte

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (6)

Dacă ți-e poftă de o tartă bună, bună, bună, ei sunt cei de la care trebuie să comanzi! Atelierul de Tarte (de pe Bulevardul Ion Mihalache nr. 20) este un concept 100% românesc cu influențe 100% franțuzești, un gastropub pe cât de micuț la stat, pe atât de mare în preferințele bucureștenilor. Dacă nu ai încercat până acum o tartă de-a lor, e timpul să o faci, neapărat! Dacă ai dat deja de gust și îți lipsesc, dă o comandă acasă. Meniul îl găsești pe site, iar comanda o poți da la 0756 141 688 (sau pe Uber Eats).

ZOOMserie

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (7)

ZOOMserie este un lanț de cofetării pe care cu siguranță l-ai văzut prin București, pentru că au mai multe locații – la Victoriei, Unirii, Aviatorilor și Pantelimon. Multe din prăjiturile și înghețata lor sunt tradiționale grecești, dar au dezvoltat și peste 700 de specialități de cofetărie cu noi arome. La ZOOMserie găsești cam tot ce-ți dorești – de la platouri cu mini prăjituri, la tarte, fursecuri și macarons, ciocolată, checuri, ba chiar și prăjituri fără zahăr sau vegane, înghețată și… gogoși. La capitolul torturi, poți lua unul de-a gata, sau să ceri un tort la comandă (fac și pentru aniversări, nunți și botezuri). În perioada aceasta, livrează răsfăț la domiciliu, cu angajați ZOOMmserie și mașini personale. Alegi ce vrei din meniu și plasezi comanda online pewww.zoomserie.ro, printr-un mail la comenzi@zoomserie.ro ori direct prin telefon la 0751 222 265.

PAUL

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (8)

Este imposibil să nu fi gustat măcar o dată din produsele de la PAUL! Cu o tradiție de 130 de ani, definește arta brutăriei frantuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume. Zilele acestea, #staiacasă și comandă preparatele délicieux de care te-ai îndrăgostit. Patiserie, prăjituri, torturi și cornuri, pe toate le găsești în meniu. Poți da comandă la *PAUL (*7285) sau catering@paul.ro. Dacă vrei să primeșticomanda în aceeași zi, trimite-o până în ora15:00.

Ana Pan

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (9)

Ana Pan s-a născut în 1990 dintr-o pasiune nebună pentru tot ce este bun, dulce și din Ardeal. Este una dintre cele mai vechi cofetării din București și are o rețea de 10 locații. Ce ne place este că lucrează cu produse naturale, proaspete, create zilnic de maeștrii cofetari, patiseri și brutari, după rețete tradiționale. Iar zilele acestea ni le livrează acasă, cu mașinile proprii. Din meniu poți alege tot felul de produse de brutărie artizanală, dar și tradiționale (ca de exemplu mucenici sau cozonac), prăjituri și torturi. Comenzile se fac direct pe site, la adresa de e-mail comenzi@anapan.ro, dar poți suna și la 0730 262 726.

Cofetăria Vanilla

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (10)

Vanilla este o altă cofetărie care îți aduce prăjituri la domiciliu. Aflată în imediata apropiere a liceului Hașdeu, pe Mihai Bravu, la ei vei găsi rețete originale, din ingrediente mereu proaspete, de o calitate foarte bună. Are un farmec aparte acest loc, iar prăjiturile (făcute în laboratorul propriu), sunt foarte gustoase. De la ei poți comanda fie ceva dulce, fie ceva sărat. Iar dacă e să ne referim la prima categorie, vei găsi în meniu prăjituri (și în variantă mini – inclusiv Pasteis de Nata), gelato, torturi, dar și produse de candy bar. Dai comanda la 0733 058 058 și ei ți-o livrează acasă.

Grace Couture Cakes

Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (11)

În Piața Dorobanți nr. 5 vei găsi primul atelier de cofetarie couture din România. Lansat în 2012, Grace Couture Cakes creează cele mai rafinate prăjituri și torturi pentru momente de răsfăț sau evenimentele speciale. Sunt recunoscuți în special ca furnizor pentru evenimente, dar poți comanda și acasă deserturile lor. Au rețete originale, ingrediente premium și combinații inedite de arome, gusturi și texturi. Pentru acasă poți comanda eclere, torturi, prăjituri delicioase, tarte, prăjituri la pahar, choux-uri, macarons, dar și bomboane de ciocolată. Aruncă o privire pe meniul lor irezistibil șicomandă pe site sau la 0748 178 173.

Tags

  • cofetarie online
  • cofetarii cu livrare
  • cofetarii livrare Bucuresti
  • comanda acasă
  • comanda prajituri
  • comanda tort
  • desrturi
  • livrare prajituri
  • mancare la domiciliu
  • parajituri la comanda
  • prajituri online
  • tort bun
  • tort ieftin
  • tort la comanda
Cofetării cu livrare, în București. Ce delicii dulci poți comanda la domiciliu - Restograf (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5707

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.